Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Croccante con frutta secca
- 30 g di nocciole spellate
- 30 g di gherigli di noci
- 30 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 30 g di mandorle pelate
- 300 g di zucchero di canna
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 50 g di aceto
Ganache al cioccolato
- 400 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 60 g di burro a pezzi
Pasta sfoglia
- 400 g di burro a fette
- 500 g di farina
- 200 g di acqua, freddo
- 80 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 10 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 5229.5 kJ / 1249.9 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 122.4 g
- Vetten
- 89 g
- Verzadigd vet
- 51.1 g
- Vezels
- 21.6 g
- Natrium
- 345.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata ai 3 cioccolati (senza glutine) di Damiano Carrara
4 Std.
Millefoglie veloce
3 Std. 50 Min
Torta snow globe (senza glutine, senza lattosio) di Damiano Carrara
6h
Macaron al cioccolato
24h
Castagne alla valdostana
13h 10min
Maxi cannoncino ripieno
6h 30min
Chiacchiere salate
55min
Canapè di polenta con gamberi e maionese all'aneto
1 godz.
Gnocco fritto (senza glutine)
1 godz. 30 min
Il tiramisù (senza glutine) di Damiano Carrara
5 Std.
Torta di meringa e mousse al cioccolato
6h 30min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1 Std. 50 Min