Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di burro a pezzi + q.b.
- 200 g di zucchero
- 80 g di mandorle pelate
- 4 uova
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- 100 g di liquore alle erbe
- 200 g di farina tipo 00
- 100 g di fecola di patate
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di sale
Glassa
- 200 g di cioccolato bianco a pezzi
- 50 g di latte
- 50 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaino di crema gianduia
Terminare la preparazione
- 2 cucchiai di liquore alle erbe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3071 kJ / 734 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 77.8 g
- Vetten
- 38.7 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Tiramisù al caramello
4h 50min
Bignè alla crema di ricotta
2h 30min
Rotolo di gelato alla banana e caramello
4h 15min
Crema al cioccolato e peperoncino (per 2 persone)
1h
Tortine al cioccolato e arancia con diplomatica al Rum
2h 30min
Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato
25h 20 min
Pan di Spagna
1h
Torta all'ananas, limoncello e amaretti
1 Std. 50 Min