Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di burro a pezzi + q.b.
- 200 g di zucchero
- 80 g di mandorle pelate
- 4 uova
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- 100 g di liquore alle erbe
- 200 g di farina tipo 00
- 100 g di fecola di patate
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di sale
Glassa
- 200 g di cioccolato bianco a pezzi
- 50 g di latte
- 50 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaino di crema gianduia
Terminare la preparazione
- 2 cucchiai di liquore alle erbe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3071 kJ / 734 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 77.8 g
- Vetten
- 38.7 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè con crema pasticcera
3 godz.
Glassa di zucchero
10min
Glassa al cioccolato
20 Min
Crema mousseline
1h
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 Min
Pan di Spagna
1h
Crema diplomatica
30min
Cannoli alla crema Chantilly
1hod. 5min
Éclaires al cioccolato
4h 50min
Red velvet cake
1 Std. 15 Min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20min