Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base al cacao
- 60 g di zucchero
- 2 albumi
- 2 tuorli
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 60 g di farina di riso (vedere consigli)
- 20 g di cacao in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaio di aceto bianco
Cioccolato al latte e fondente
- 150 g di cioccolato al latte a pezzi
- 150 g di cioccolato fondente a pezzi
- 500 g di panna (35% di grassi)
- 80 g di burro salato
Cioccolato bianco
- 3 cucchiai di acqua
- 1 cucchiaino di gelatina in polvere
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi
- 150 g di panna (35% di grassi)
- cacao in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2107.2 kJ / 501.7 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 39.8 g
- Verzadigd vet
- 25 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 132.9 mg
Alternatieve recepten
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2h
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 min
Torta paradiso con mousse alla crema gianduia
1h 30min
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3h 15 min
Torta alle 3 mousse
5h 30min
Biscotti da appendere
3 Std. 10 Min
Torta multistrato alle fragole con croccante a nido d'ape
1h 20 min
Merendina alla crema gianduia
1h 30min
Tartellette alle fragole
1h 20 min
Dolce al latte
5h
Cheesecake salata asparagi, ricotta e robiola
5h
Torta cappuccino
2h