Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base al cacao
- 60 g di zucchero
- 2 albumi
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 2 tuorli
- 60 g di farina di riso (vedere consigli)
- 20 g di cacao in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaio di aceto bianco
Cioccolato al latte e fondente
- 150 g di cioccolato al latte a pezzi
- 150 g di cioccolato fondente a pezzi
- 500 g di panna (35% di grassi)
- 80 g di burro salato
Cioccolato bianco
- 3 cucchiai di acqua
- 1 cucchiaino di gelatina in polvere
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi
- 150 g di panna (35% di grassi)
- cacao in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2107.2 kJ / 501.7 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 39.8 g
- Verzadigd vet
- 25 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 132.9 mg
Alternatieve recepten
Crostata mascarpone e gianduia
4 Std. 20 Min
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2 godz.
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7 Std. 30 Min
Crostatina al cioccolato
13 Std.
Torta alle 3 mousse
5h 30min
Cheesecake cioccolato e nocciole
1h 10min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Torta paradiso con mousse alla crema gianduia
1h 30min
Crema gianduia e mascarpone
10min
Cheesecake al cioccolato
9 godz. 30 min
Torta cremosa al limone
2 godz. 30 min
Millefoglie
5h