Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 40 g di farina tipo 00
- 1000 g di acqua
Meringa
- 140 g di zucchero
- 120 g di albumi
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 6443.4 kJ / 1540 kcal
- Eiwitten
- 46.3 g
- Koolhydraten
- 291.5 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 589 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pasticcera alla vaniglia
15 Min
Crema pasticcera al cucchiaio
15 Min
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20min
Salsa al caramello (TM6)
1 Std. 30 Min
Crema mousseline
1h
Pan di Spagna
1h
Crème caramel (TM6)
4h
Crema diplomatica
30min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Caramello liquido
35min
Zabaione al liquore d'arancia
15 Min
Bignè alla crema di ricotta
2óra 30p