Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 40 g di farina tipo 00
- 1000 g di acqua
Meringa
- 140 g di zucchero
- 120 g di albumi
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 6443.4 kJ / 1540 kcal
- Eiwitten
- 46.3 g
- Koolhydraten
- 291.5 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 589 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Pan di Spagna
1óra
Madeleine con crema inglese alla vaniglia
1óra
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7hod. 30min
Crema mousseline
1óra
Torta magica al cacao e arancia
4 godz.
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2óra
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5óra
Crema diplomatica
30min
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20min
Crema pasticcera al cucchiaio
15 min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 min