Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di uvetta sultanina
- 150 g di ribes rossi
- 50 g di scorze candite, miste
- 50 g di ciliegine al maraschino per cocktail
- 30 g di brandy
Marzapane
- 240 g di zucchero
- 220 g di mandorle pelate
- 2 tuorli
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 1 cucchiaio di acqua di fiori d'arancio
- ¼ di cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 1 - 2 cucchiaini di essenza di mandorla
Torta
- 175 g di burro morbido + q.b.
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 175 g di zucchero di canna
- 3 uova
- 15 g di sciroppo di zucchero
- 175 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- ½ cucchiaino di zenzero in polvere
- 1 pizzico di sale
- 20 g di confettura di albicocche
- 1 albume sbattuto
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2517 kJ / 602 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 78.7 g
- Vetten
- 27.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta Bicerin
30min
Crema al mandarino
20min
Soufflé di cioccolato con sorpresa
40min
Budino di halloween
2h
Torta multistrato al pan di zenzero
28u. 50min
Torta ripiena di anatra, albicocche e pinoli
1h 20min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Geen beoordelingen
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1 Std. 40 Min
Ciambelline glassate
50min
Cocktail al caffè espresso
15min
Torta alla crema champagne
3h 20min
Tiramisù all'arancia e pistacchi
3 Std. 30 Min