Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 170 g di burro freddo, a tocchetti
- 50 g di farina tipo 00
- 170 di farina tipo 00
- 100 g di acqua
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 di farina tipo 00
- 3 uova
Crema pasticcera
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 100 g di zucchero
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 5 g di cacao amaro in polvere
- 25 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
Caramello
- 300 g di zucchero
- 1080 g di acqua
- 20 g di miele
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3627 kJ / 867 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 93.7 g
- Vetten
- 47.3 g
- Verzadigd vet
- 23.8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 472.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pasticcera alla vaniglia
15 λεπτ.
Crema mousseline
1ωρ.
Pan di Spagna
1ωρ.
Cupcake natalizie
2h 25 min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Torta brioches
10 Std.
Pasta sfoglia
3h 40min
Torta foresta nera
3h
Éclair con crema pasticcera e caramello
1 godz. 10 min
Salatini di Halloween
2h
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Muffin ad alberello natalizio
1 godz. 20 min