Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 170 g di burro freddo, a tocchetti
- 50 g di farina tipo 00
- 170 di farina tipo 00
- 100 g di acqua
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 di farina tipo 00
- 3 uova
Crema pasticcera
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 100 g di zucchero
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 5 g di cacao amaro in polvere
- 25 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
Caramello
- 300 g di zucchero
- 1080 g di acqua
- 20 g di miele
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3627 kJ / 867 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 93.7 g
- Vetten
- 47.3 g
- Verzadigd vet
- 23.8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 472.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Profiteroles al limone
1 Std. 45 Min
Pan di Spagna
1 godz.
Crema pasticcera sottovuoto
1 godz.
Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato
25h 20min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7 godz. 30 min
Crostata di frolla montata alle nocciole
1 Std. 20 Min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 Min
Torta a strati mascarpone e lamponi
5hod.
Crema mousseline
1 godz.
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Torta cremosa al limone
2h 30min
Torta ricotta e pere
7 godz. 30 min