Apparaten en accessoires
Ricotta (TM6)
Voorbereiding. 10min
Totaal 16u. 30min
2 porzioni
Ingrediënten
-
2000 g di latte intero fresco
-
80 g di succo di limone spremuto fresco e filtrato
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 2 porzioni
Natrium
801 mg
Eiwitten
64.8 g
Calorieën
5125.4 kJ /
1225 kcal
Vetten
65 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
37.3 g
Koolhydraten
99 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fermentazione
25 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Latte condensato
1u.
Ananas sottovuoto
1u. 15min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3u. 30min
Primo sale
13u. 30min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18u. 20min
Yogurt
12u.
Ketchup
1u. 20min
Ricotta
5u. 30min
Primosale
4u. 45min
Patate Sottovuoto
2u.
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12u. 15min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12u. 15min