Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g di latte intero fresco
- 80 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- Voeding
- per 2 porzioni
- Calorieën
- 5125.4 kJ / 1225 kcal
- Eiwitten
- 64.8 g
- Koolhydraten
- 99 g
- Vetten
- 65 g
- Verzadigd vet
- 37.3 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 801 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ricotta
5h 30min
Yogurt alla stracciatella
14h 20min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min
Yogurt con latte condensato
12h 10min
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10 godz. 30 min
Yogurt
12u.
Farfalle all'uovo
1h
Primo sale
13 godz. 30 min
Pere sottovuoto alla cannella
2h 5 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min
Cornetti brioche
6 Std. 30 Min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 Std. 20 Min