Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g di latte intero fresco
- 80 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- Voeding
- per 2 porzioni
- Calorieën
- 5125.4 kJ / 1225 kcal
- Eiwitten
- 64.8 g
- Koolhydraten
- 99 g
- Vetten
- 65 g
- Verzadigd vet
- 37.3 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 801 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Primosale
4 Std. 45 Min
Ricotta
5 Std. 30 Min
Barbabietole sottovuoto
3h 30min
Croccante alle mandorle
1 Std. 30 Min
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12 Std. 15 Min
Confettura di carote
1h 5min
Primo sale
13 godz. 30 min
Yogurt
12h
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1 Std. 10 Min
Pane bianco
3 Std.
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 Std. 20 Min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min