Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ganache al pistacchio
- 25 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 12 g di zucchero
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
Frolla montata
- 200 g di farina tipo 0
- 50 g di nocciole sgusciate e spellate
- 40 g di fecola di patate
- 140 g di burro a pezzi
- 100 g di zucchero
- 5 g di estratto di vaniglia naturale
- 2 uova
- 8 g di cacao amaro in polvere
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 525.6 kJ / 125.6 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 40.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pandoro TM6
15h 15min
Bignè con crema pasticcera
3u.
Pasta biscotto
1u.
Baci di dama alle nocciole
2u. 30min
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Dessert monoporzione al cioccolato bianco e frutti di bosco
1u. 30min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11 godz.
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 Std. 20 Min
Financier alla nocciola con ganache fondente (senza glutine) di Damiano Carrara
2u.
Crostatine fragole e ganache al cioccolato
2u. 30min
Semifreddo allo yogurt greco e pistacchi
5h 15min
Crostata di frolla montata alle nocciole
1h 20min