Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Craquelin
- 100 g di zucchero
- 100 g di farina tipo 00
- 80 g di burro freddo, a tocchetti
- 1 pizzico di sale
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero (optioneel)
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
Panna montata
- 80 - 100 g di zucchero
- 600 di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 339.6 kJ / 81.2 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 40.8 mg
Alternatieve recepten
Pan di spagna salato natalizio
1h
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40 min
Bomboloni croccanti con crema
5 Std. 30 Min
Pesche dolci
2 Std.
Cioccolatini al caramello salato (TM6)
3h
Pan di Spagna panna e fragole
2 Std.
Alberello di bignè con crema diplomatica
2 Std.
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Trecce dolci
4 Std.
Panini morbidi dolci
1h 30 min
Krapfen con crema pasticcera
4 Std. 20 Min
Bignè con crema pasticcera
3h