Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dose di pasta choux
- 2 tuorli
- 90 g di zucchero
- 50 g di succo di limone
- 40 g di fecola di patate
- 40 g di burro
- 15 g di scorza di limone, preferibilmente biologica (senza la parte bianca)
- 260 g di latte intero
- 1 uovo
- 50 g di limoncello
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) ben fredda
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1569 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 25.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta Babà napoletana
8h
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Alberello di bignè con crema diplomatica
2hod.
Dessert di Capodanno alla melagrana
1hod.
Torta mimosa
1 godz. 5 min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5 Std.
Diplomatica
3h 30 min
Ravioli di stoccafisso su crema di patate e olive taggiasche
2hod.
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min
Torta Saint Honoré
5 godz. 50 min
Torta Diplomatica
3 Std.
Cheesecake al limone e lime
5 Std.