Raffioli napoletani

Raffioli napoletani

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
20 pezzi

Ingrediënten

Raffioli
  • 2 albumi
  • 2 uova
  • 2 tuorli d'uovo
  • 170 g zucchero
  • ½ cucchiaino di ammoniaca per dolci
  • 1 limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca) grattugiata
  • 200 g di farina tipo 00
  • confettura di albicocche q.b.
Glassa di zucchero
  • 200 g zucchero
  • 35 g di albume
  • 4 gocce di succo di limone

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 20 pezzi

Eiwitten 55.8 g
Calorieën 11334 kJ / 2709 kcal
Vetten 22.3 g
Vezels 6.1 g
Koolhydraten 571.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...