Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Raffioli
- 2 albumi
- 2 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 170 g di zucchero
- ½ cucchiaino di ammoniaca per dolci
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) grattugiata
- 200 g di farina tipo 00
- confettura di albicocche q.b.
Glassa di zucchero
- 200 g di zucchero
- 35 g di albume
- 4 gocce di succo di limone
- Voeding
- per 20 pezzi
- Calorieën
- 11334 kJ / 2709 kcal
- Eiwitten
- 55.8 g
- Koolhydraten
- 571.4 g
- Vetten
- 22.3 g
- Vezels
- 6.1 g
Alternatieve recepten
Pastiera
15hod.
Struffoli
1 godz.
Torta Babà napoletana
8h
Cassata siciliana
6h 35min
Panini napoletani con uova sode
2h 50min
Panini napoletani
5h 20min
Torta caprese di Luca Montersino
1 godz. 25 min
Sfogliatelle frolle
2h 30min
Taralli sugna e pepe
4h
Chiacchiere
1h 35 min
Mostaccioli siciliani
1 godz.
Cartucce napoletane
1h 30min