Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di mandorle pelate
- 105 g di zucchero
- 10 g di acqua
- 80 g di burro a temperatura ambiente, a tocchetti
- 1 cucchiaino di essenza di mandorla
- 1 uovo
- 80 g di farina tipo 00
- 40 g di fecola di patate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 407.5 kJ / 97.4 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 4.4 mg
Alternatieve recepten
Pasta Choux
2 Std.
Torta Babà napoletana
8 Std.
Cavatelli
1h 30 min
Sfogliatelle frolle
2h 30 min
Taralli sugna e pepe
4 Std.
Paris Brest
3 Std. 30 Min
Ciambelle graffe napoletane
2h 40 min
Pasta Choux
2 Std.
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Pasta choux
2 Std.
Cestini di frolla con composta di pere
2h 20 min
Babà analcolico alle fragole
3 Std. 30 Min