Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di strutto
- 50 g di acqua
- 100 g di zucchero
- 15 g di miele
- 1 punta di coltello di ammoniaca per dolci
Ripieno
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 80 g di semolino
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 uovo
- 80 g di zucchero
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 1 fialetta di aroma all'arancia
- 100 g di scorza di arancia candita
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1225.2 kJ / 292.8 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 44.8 g
- Vetten
- 11.3 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Torta Babà napoletana
8u.
Struffoli
1 Std.
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Pastiera
15h
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Taralli sugna e pepe
4hod.
Roccocò
2hod.
Frittatine di pasta
3 Std. 30 Min
Pastiera fiori d'arancio
12h
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h
Migliaccio
1h 30min