Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta di mandorle
- 200 g di mandorle pelate
- 200 g zucchero
-
50
g di limoncello
of 50 g di liquore Strega
Pasta frolla
- 500 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 200 g di zucchero
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 3 uova
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 bustina di zucchero vanigliato
-
150
g di confettura di ciliegie
of 100 g di confettura di amarene
Glassa per copertura
- 400 g di zucchero
- 2 albumi a temperatura ambiente
- 6 gocce di limone
- 1 - 2 cucchiai di codette colorate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2590 kJ / 619 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 104.7 g
- Vetten
- 19.3 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
Minestra di fave con cicoria
50 min
Mostaccioli al mosto cotto
1h
Tarallucci alla confettura di uva
2h
Sasanelli gravinesi
45 min
Mostaccioli siciliani
1h
Pasticcio altamurano
3h 30min
Cartellate
1h 5min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55 Min
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Pettole pugliesi
3h
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min
Focaccia barese
2 godz. 55 min