Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta al vino
- 100 g di vino bianco secco
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 250 g di ricotta fresca, scolata
- 150 g di formaggio primo sale a pezzi piccoli
- 2 uova
- 50 g di scamorza a pezzi piccoli
- 1 pizzico di sale
- 100 g di salsiccia secca a fette, tipo lucana
- 2 uova sode, a fettine
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2096 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 32.1 g
- Vetten
- 32.1 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pettole pugliesi
3h
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Taralli al limoncello
45 Min
Taralli neri dolci
1 Std.
Mostaccioli al mosto cotto
1 Std.
Cartellate
1h 5min
Fagotto napoletano
2 Std. 15 Min
Pasticcio altamurano
3 Std. 30 Min
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h
Tortano speck e fontina
2hod.
Tarallucci alla confettura di uva
2hod.
Pizza con la ricotta
2ωρ. 40 λεπτ.