Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta al vino
- 100 g di vino bianco secco
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 250 g di ricotta fresca, scolata
- 150 g di formaggio primo sale a pezzi piccoli
- 2 uova
- 50 g di scamorza a pezzi piccoli
- 1 pizzico di sale
- 100 g di salsiccia secca a fette, tipo lucana
- 2 uova sode, a fettine
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2096 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 32.1 g
- Vetten
- 32.1 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Pasticcio altamurano
3 Std. 30 Min
Gattò di patate
1h 30min
Mostaccioli al mosto cotto
1h
Calzoncelli melfitani
1 Std. 40 Min
Pastiera fiori d'arancio
12h
Torta salata lucana
1h 10min
Pizza con la ricotta
2 godz. 40 min
Calzoncini con i ceci
2h 15min
Ciambella salata allo yogurt
45min
Pastiera napoletana
15h
Tortano speck e fontina
2h