Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ravioli
- 180 g di acqua
- 450 g di farina di semola di grano duro
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 500 g di ricotta fresca ben scolata dal siero
- 30 g di zucchero
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di cannella in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1770 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 66.7 g
- Vetten
- 11.3 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli ricotta e spinaci
10 Std.
Ravioli di ricotta
2 Std.
Cannelloni di maiale in sugo di verdure
1 godz. 5 min
Tagliatelle al vino con ragù di pecora
25 Std. 55 Min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2 Std.
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 Std. 50 Min
Calzoncelli melfitani
1hod. 40min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1h 20min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1h 20min
Pappardelle al sugo di agnello
55min
Pappardelle al ragù di agnello
1小时
Pasta fresca senza uova
1小时 35 分钟