Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di speck
- 500 g di acqua
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (1 cm)
- 1 uovo
- 250 g di pangrattato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- farina di mais gialla q.b.
- olio per frittura q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1642.2 kJ / 392.5 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 65.2 g
- Vetten
- 10.8 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panzerotti alla romana
55 min
Calzone
2h 50min
Crocchette di patate
1h 10min
Calzoni fritti napoletani
2 Std. 30 Min
Pizzette fritte
1 godz. 55 min
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1 godz.
Bomboloni salati
3 godz. 20 min
Gattò di patate
1 Std. 30 Min
Gattò di patate
1 Std. 30 Min
Crêpes ai funghi
1 Std. 50 Min
Arancini di riso vegetariani
2h 5min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 Std.