Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di speck
- 500 g di acqua
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (1 cm)
- 1 uovo
- 250 g di pangrattato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- farina di mais gialla q.b.
- olio per frittura q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1642.2 kJ / 392.5 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 65.2 g
- Vetten
- 10.8 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cordon bleu
30 min
Gattò di patate
1h 30min
Parigina
3h 30 min
Calzone
2h 50 min
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1h
Crocchette con salame piccante
9h 30 min
Gattò di patate
1h 30min
Crocchette di patate
1h 10min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min
Pizzette fritte
1 Std. 55 Min
Gnocchi alla sorrentina
1 godz. 25 min
Calzoni fritti napoletani
2 godz. 30 min