Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g di farina tipo 00 + q.b.
- 125 g di semola rimacinata di grano duro
- 125 - 130 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 4213 kJ / 1007 kcal
- Eiwitten
- 30.4 g
- Koolhydraten
- 208.2 g
- Vetten
- 11.6 g
- Vezels
- 8.1 g
Alternatieve recepten
Calzoni fritti napoletani
2 godz. 30 min
Pasta fresca senza uova
1h 35min
Maccheroni al ferretto con ragù calabrese
2h 50min
Chiacchiere
1h 35min
Taralli pugliesi
1h 15min
Lagane e ceci
1 Std.
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2h
Friselle
4 Std.
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Mostaccioli al mosto cotto
1 Std.
Pasta choux
2h
Cartucce napoletane
1 Std. 30 Min