Apparaten en accessoires
Pucce
Voorbereiding. 30min
Totaal 7u.
8 pezzi
Ingrediënten
-
250 g di acqua
-
5 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
1 cucchiaino zucchero
-
250 g farina tipo 0
-
250 g di farina di semola di grano duro
-
30 g olio extravergine di oliva
-
1 cucchiaino di sale
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pezzo
Natrium
290.7 mg
Eiwitten
2.3 g
Calorieën
1470 kJ /
351.1 kcal
Vetten
4.7 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
66.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Focaccia barese
2u. 55min
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3u. 20min
Calzone
2u. 50min
Cartellate
1u. 5min
Pasticcio altamurano
3u. 30min
Pizzi leccesi
6u.
Panzerotti
5u.
Taralli pugliesi
1u. 15min
Calzone pugliese alle cipolle
2u. 30min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3u. 20min
Pizza barese ai pomodorini
2u.
Pettole pugliesi
3u.