Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina di semola di grano duro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1470 kJ / 351.1 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 66.1 g
- Vetten
- 4.7 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 290.7 mg
Alternatieve recepten
Calzone
2 godz. 50 min
Incapriata di fave e zucchine
6 Std.
Cartellate
1h 5min
Focaccia di Carnevale salentina
3 godz. 40 min
Pasticciotti leccesi
1 Std. 15 Min
Pizzi leccesi
6 Std.
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3 Std. 20 Min
Pettole pugliesi
3h
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Focaccia barese
2h 55min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min