Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina di semola di grano duro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1470 kJ / 351.1 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 66.1 g
- Vetten
- 4.7 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 290.7 mg
Alternatieve recepten
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3h 20min
Pitta rustica salentina
1u. 40min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2 Std.
Pasticcio altamurano
3 Std. 30 Min
Friselle
4h
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min
Pettole pugliesi
3 Std.
Pasticciotti leccesi
1 Std. 15 Min
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min
Focaccia barese
2 godz. 55 min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.