Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina di semola di grano duro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1470 kJ / 351.1 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 66.1 g
- Vetten
- 4.7 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 290.7 mg
Alternatieve recepten
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Pizzi leccesi
6h
Focaccia di semola
6h 40min
Friselle
4h
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3 godz. 20 min
Focaccia pugliese
1h 10 min
Focaccia barese
2 Std. 55 Min
Pizza barese ai pomodorini
2h
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 godz. 20 min
Focaccia barese TM6
4h
Pettole pugliesi
3 godz.