Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di mandorle con la buccia, tostate
- 12 g di misto di spezie (chiodi di garofano, cannella, noce moscata e anice stellato, vedere consigli)
- 550 g di farina tipo 00
- 2 arance, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 400 g di zucchero
- 150 g di acqua a temperatura ambiente
- 2 g di ammoniaca per dolci
- 10 g di cacao amaro in polvere (optioneel)
- 1 pizzico di sale
- 1 tuorlo sbattuto
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1095.7 kJ / 261.7 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 6.2 mg
Alternatieve recepten
Pastiera
15hod.
Pizza di scarola
3h 30min
Struffoli
1 godz.
Struffoli di Natale (TM6)
1 godz.
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Torta Babà napoletana
8h
Torta caprese
1 godz. 25 min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.
Migliaccio
1h 30min
Sfogliatelle frolle
2h 30min
Taralli sugna e pepe
4h
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h