Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieni
- 80 g di scamorza affumicata a pezzi
- 150 g di salame a tocchetti
- 100 g di ricotta di bufala, ben scolata
- 300 g di mozzarella di bufala a pezzi (3-4 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di pomodori San Marzano, senza semi e a pezzi
- 3 - 4 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 pizzico di sale
Impasto
- 100 g di latte
- 8 g di lievito di birra fresco
- 5 g di malto d'orzo
- 400 g di acqua
- 500 g di farina tipo 0 (forza W 260) + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 g di sale
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 150 g di cime di rapa, precedentemente cotte
- 1500 g di olio di arachidi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 285 kJ / 68.1 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 3.4 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 178.2 mg
Alternatieve recepten
Panzerotti alla romana
55min
Panzerotti alla romana
55min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min
Panzerottini TM6
4h
Focaccia barese TM6
4h
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3h 20min
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Pucce
7h
Pettole pugliesi
3h
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Focaccia barese
2h 55min
Pizza barese ai pomodorini
2u.