Compatibele versies
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 100 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 5 g di zucchero
- 150 g di acqua
- 400 g di farina tipo 00
- 100 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 12 g di sale
Ripieno
- 500 g di acqua
- 700 g di polpo fresco
- 200 g di ricotta fresca
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio di scorza di limone tritata
Terminare la preparazione
- 250 g di salsa di pomodoro
- 300 g di mozzarella a dadini (1 cm)
- 1500 g di olio per frittura
- 100 g di rucola
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2000.6 kJ / 478.1 kcal
- Eiwitten
- 26.8 g
- Koolhydraten
- 53.6 g
- Vetten
- 18.9 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 843.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pettole pugliesi
3h
Focaccia barese
2h 55min
Pizza barese ai pomodorini
2h
Focaccia barese TM6
4h
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min
Calzone pugliese alle cipolle
2 godz. 30 min
Panzerottini TM6
4h
Calzone fritto
5h
Focaccia a bastone
5h
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Panzerotti alla romana
55 min
Panzerotti
5h