Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 1500 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina manitoba
- 250 g di farina tipo 0
- 80 g di strutto (vedere consigli)
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 30 g di succo di limone
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di pecorino, a pezzi (2-3 cm)
- 6 uova
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 150 g di Provolone, a cubetti
- 150 g di salame napoletano, a cubetti
- 150 g di formaggio primo sale, a cubetti
- 150 g di coppa di maiale (capocollo), a cubetti
Terminare la preparazione
- latte q.b.
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2869 kJ / 686 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 39.8 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1116.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastiera napoletana
8h
Pastiera
15h
Struffoli
1h
Struffoli di Natale (TM6)
1h
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2h
Ziti spezzati con ragù genovese
3 godz.
Migliaccio
1 Std. 30 Min
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h
Baguette salsiccia e cime di rapa
6h
Pasta integrale fagioli e cozze
1h
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45min