Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 1500 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina manitoba
- 250 g di farina tipo 0
- 80 g di strutto (vedere consigli)
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 30 g di succo di limone
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di pecorino, a pezzi (2-3 cm)
- 6 uova
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 150 g di Provolone, a cubetti
- 150 g di salame napoletano, a cubetti
- 150 g di formaggio primo sale, a cubetti
- 150 g di coppa di maiale (capocollo), a cubetti
Terminare la preparazione
- latte q.b.
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2869 kJ / 686 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 39.8 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1116.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 Min
Pasta patate e provola
55min
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3hod.
Pastiera fiori d'arancio
12h
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h
Pasta ceci e pancetta (Bimby Friend)
45 Min
Pastiera
15 godz.
Panini napoletani con uova sode
2h 50min
Pizza di scarola
3h 30min
Danubio salato
3hod.
Ziti spezzati con ragù genovese
3hod.
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min