Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragù
- 40 g di cipolla in quarti
- 30 g di carota, pelata e a pezzi
- 20 g di sedano a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di carne trita di manzo
- 200 g di passata di pomodoro
- 70 g di piselli surgelati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Riso
- 30 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
500
g di riso Arborio
of 500 g di riso Roma - 1000 g di acqua calda (non bollente)
- 1 cucchiaino colmo di sale + q.b.
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 150 g di besciamella
- 100 g di salame piccante a cubetti
Terminare la preparazione
- 2 - 3 albumi
- 1 - 2 cucchiai di acqua
- 100 - 150 g di pangrattato
- 150 g mozzarella per pizza a cubetti
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1719.9 kJ / 411.1 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 37.9 g
- Vetten
- 24.1 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 516.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3h 20 min
Focaccia pomodorini e olive
3u. 30min
Frittelle di riso
1h
Calzone fritto
5h
Michetta (TM6)
6 Std. 30 Min
Nfigghiulate Siciliane
3 godz. 50 min
Panzerottini TM6
4h
Rustici alla carbonara
1h 30min
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1h
Chifeletti
1h 30min
Mezzelune ripiene
1h 30min
Brioches con il tuppo
3 Std.