Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 200 g di latte intero
- 8 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di farina manitoba
- 60 g di zucchero
- 1 uovo
- 50 g di burro (83% di grassi), morbido
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 250 g di burro (83% di grassi), freddo
- 1 uovo sbattuto
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 15703.6 kJ / 367.3 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 36.1 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 21.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pandoro TM6
15 godz. 15 min
Impasto base per pane
1 Std.
Pesche dolci
2h
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Panini croccanti
24 Std.
Maritozzi
11 godz.
Mezzelune ripiene
1 Std. 30 Min
La colomba perfetta
7 godz.
Cornetti brioche
6 Std. 30 Min
Merendine yo-yo
1 Std.
Bruco tramezzino
6 Std. 30 Min
Panini semidolci
1 Std. 30 Min