Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 400 g di mozzarella di bufala a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 550 g di pomodori San Marzano, senza semi e a pezzi
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di zucchero
Impasto
- 100 g di latte
- 3 g di lievito di birra disidratato
- 5 g di malto d'orzo
- 400 g di acqua
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di farina tipo 1
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 g di sale
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 1500 g di olio di arachidi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1211 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 27.4 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 556.3 mg
Alternatieve recepten
Focaccia pomodorini e olive
3 Std. 30 Min
Ciambella abbraccio
2h
Tortino ai frutti rossi (vegan)
1 Std. 30 Min
Torroncini abruzzesi
3 Std. 30 Min
Rotolo ai frutti rossi
2h
Tiramisù alla crema gianduia
4h 30min
Pane integrale con fichi e noci
4h 30min
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4h 30min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Focaccia millebolle
28 godz.
Pettole pugliesi
3 Std.
Focaccia barese TM6
4h