Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 160 g di acqua
- 1 cucchiaio di zucchero
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 10 g di strutto
- 10 g di sale
Farcitura
- 100 g di Provolone semipiccante a pezzi (1-2 cm)
- 1000 g di cipolle a pezzi
- 500 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 pomodorini ciliegia
- 3 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 100 g di olive nere denocciolate a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1523 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 39.1 g
- Vetten
- 18.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pettole pugliesi
3h
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 godz. 20 min
Focaccia barese
2ωρ. 55 λεπτ.
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3 godz. 20 min
Panzerotti
5h
Pucce
7h
Focaccia di Carnevale salentina
3h 40min
Pitta rustica salentina
1 Std. 40 Min
Pizzi leccesi
6 godz.
Cartellate
1 Std. 5 Min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55 min
Minestra di fave con cicoria
50 min