Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sfoglia
- 60 di vino bianco
- 300 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 1 uovo
- 60 g di zucchero
- 50 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 200 g di mandorle pelate e tostate
- 130 g di zucchero
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- scorza di mandarino, biologico essiccata (vedere varianti) (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1217 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 14.4 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mostaccioli al mosto cotto
1 Std.
Cassata di Sulmona
3 Std. 30 Min
Struffoli
1 Std.
Pastiera fiori d'arancio
12h
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h
Piccole pastiere
2h
Ravioli lucani
1 Std.
Pastiera
15 godz.
Cavatelli
1 Std. 30 Min
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Calzoni fritti napoletani
2 Std. 30 Min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min