Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sfoglia
- 60 di vino bianco
- 300 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 1 uovo
- 60 g di zucchero
- 50 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 200 g di mandorle pelate e tostate
- 130 g di zucchero
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- scorza di mandarino, biologico essiccata (vedere varianti) (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1217 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 14.4 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagotto napoletano
2 Std. 15 Min
Mostaccioli siciliani
1 Std.
Profiteroles al limone
1h 45min
Crema pasticcera
15min
Chiacchiere salate
55 Min
Bocconotto
2 Std.
Mostaccioli al mosto cotto
1 Std.
Chiacchiere
1h 35min
Calzoncini con i ceci
2 Std. 15 Min
Pizza rustica lucana
1 Std. 15 Min
Ravioli lucani
1 Std.
Cavatelli
1 Std. 30 Min