Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di latte
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 12 g)
- 50 g di zucchero
- 50 g di burro
- 1 uovo
- 500 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di vaniglia in polvere
Crema
- 90 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 75 g di farina tipo 00
- 500 g di latte
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 30 g di cacao amaro in polvere
Terminare la preparazione
- olio per frittura
- zucchero q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1289 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Rosticceria siciliana
2h
Panelle
1h 25 min
Sfinci siciliane
2h 30min
Mafalde siciliane
2 Std. 15 Min
Brioches siciliane
3h 15 min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5min
Brioche col tuppo
3h 30 min
Tetù
1 Std. 50 Min
Ravioli di ricotta
1 godz. 35 min
Piccoli coni siciliani
1 Std. 45 Min
Iris siciliani
4 Std. 10 Min
Cassatelle pasquali
2h 50min