Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di zucchero
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 500 g di farina tipo 00
- 20 g di lievito di birra fresco
- 2 tuorli d'uovo
- 250 g di latte
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- farina q.b.
- olio di semi di girasole q.b.
- zucchero q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2832 kJ / 677 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 87.1 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta Choux
2 Std.
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Profiteroles
2 Std.
Ciambelle di Carnevale
4h 5min
Pizzette fritte
1 godz. 55 min
Chiacchiere
1h 35 min
Ciambelle graffe napoletane
2 Std. 40 Min
Ravioli dolci fritti
1 godz.
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Profiteroles al limone
1 Std. 45 Min
Pasta choux
2 Std.
Madeleine al cioccolato
1 godz.