Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di zucchero
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 500 g di farina tipo 00
- 20 g di lievito di birra fresco
- 2 tuorli d'uovo
- 250 g di latte
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- farina q.b.
- olio di semi di girasole q.b.
- zucchero q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2832 kJ / 677 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 87.1 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Cannoli al nocciolato
20 min
Bomboloni salati
3 godz. 20 min
Cupolette al limone
9 Std.
Chiacchiere
1 Std. 35 Min
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Struffoli
1 Std.
Calzoni fritti napoletani
2h 30min
Pizzette fritte
1h 55min
Ciambelle di Carnevale
4h 5min
Torta Babà napoletana
8h
Ciambelle graffe napoletane
2h 40min