Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di zucchero
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 500 g di farina tipo 00
- 20 g di lievito di birra fresco
- 2 tuorli d'uovo
- 250 g di latte
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- farina q.b.
- olio di semi di girasole q.b.
- zucchero q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2832 kJ / 677 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 87.1 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciambelle di Carnevale
4hod. 5min
Ciambelle graffe napoletane
2 Std. 40 Min
Danubio dolce
3h 25min
Struffoli
1h
Graffe di Carnevale
4h
Calzoni fritti napoletani
2óra 30p
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Panini napoletani con uova sode
2 godz. 50 min
Pizzette fritte
1 Std. 55 Min
Panini napoletani
5h 20 min
Cornetto gigante
6 godz.
Torta Dobos
3 godz. 30 min