Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Primo impasto
- 200 g di farina 380 w (vedere varianti) + q.b. per infarinare
- 50 g di zucchero semolato
- 120 g di uova (di cui 60 grammi congelate, vedere consigli)
- 40 g di burro a pezzi (1-2 cm)
- 10 g di lievito di birra fresco
Secondo impasto
- 1 limone, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologico)
- 35 g di zucchero semolato
- 5 g di sale
- 135 g di farina 380 w (vedere varianti)
- 90 g di uova (di cui 45 grammi congelate, vedere consigli)
- 20 g di burro
Termine della preparazione
-
olio di oliva per friggere
of strutto per friggere - zucchero a velo q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1376 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Taralli dolci speziati
55 Min
Ciambella classica
55 Min
Biscottini alle mandorle
35 Min
Cannoli al nocciolato
20 Min
Ciambella al limone
2h
Taralli morbidi allo yogurt
4u. 25min
Ciambelline glassate
50 Min
Crostata albicocche e lamponi
1h 20min
Ciambella ricoperta al cioccolato
55 Min
Cono graffa
1 Std.
Ciambelle di Carnevale
4h 5min
Biscotti della nonna
30 Min