Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 480 g di uova (circa 8 uova)
- 30 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 450 g di farina manitoba + q.b.
- 160 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 10 g di sale
Bagna
- 20 g di scorza di arancia (senza la parte bianca)
- 10 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 100 g di miele
- 400 g di zucchero
- 1000 g di acqua
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 200 g di Rum bianco (vol. 70°C)
Terminare la preparazione
- 150 g confettura di albicocche
- 50 g di acqua
- Voeding
- per 24 pezzi
- Calorieën
- 26049 kJ / 6226 kcal
- Eiwitten
- 114.4 g
- Koolhydraten
- 967 g
- Vetten
- 188.1 g
- Vezels
- 21.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roccocò
2 Std.
Pastiera fiori d'arancio
12 Std.
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h
Babà napoletano
2 Std. 45 Min
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h
Sfogliatelle frolle
2 Std. 30 Min
Babà analcolico alle fragole
3 godz. 30 min
Pastiera
15 Std.
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min
Struffoli
1h
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min
Torta Babà napoletana
8 Std.