Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 480 g di uova (circa 8 uova)
- 30 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 450 g di farina manitoba + q.b.
- 160 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 10 g di sale
Bagna
- 20 g di scorza di arancia (senza la parte bianca)
- 10 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 100 g di miele
- 400 g di zucchero
- 1000 g di acqua
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 200 g di Rum bianco (vol. 70°C)
Terminare la preparazione
- 150 g confettura di albicocche
- 50 g di acqua
- Voeding
- per 24 pezzi
- Calorieën
- 26049 kJ / 6226 kcal
- Eiwitten
- 114.4 g
- Koolhydraten
- 967 g
- Vetten
- 188.1 g
- Vezels
- 21.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chiacchiere
1h 35 min
Cassata di Sulmona
3h 30min
Struffoli
1h
Pastiera fiori d'arancio
12h
Babà napoletano
2 Std. 45 Min
Babà analcolico alle fragole
3h 30min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h
Pastiera
15h
Roccocò
2h
Sfogliatelle frolle
2h 30 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Torta Babà napoletana
8h