Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 320 g di farina tipo 0
- 40 g di burro morbido a pezzi
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di prosciutto cotto a pezzi
-
100
g di mozzarella ben sgocciolata a pezzi (2 cm)
of 100 g di scamorza (o caciotta) a pezzi (2 cm) - 1 uovo, tuorlo e albume separati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- olio di semi per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1515 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 26.8 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3u. 20min
Calzone
2h 50min
Panzerotti alla romana
55 min
Panzerotti romani
1h 10 min
Focaccia con salsiccia
1h 50 min
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1h
Mini panzerotti al pecorino
1 Std. 40 Min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 min
Calzoni fritti napoletani
2 Std. 30 Min
Ciambelle di Carnevale
4 Std. 5 Min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2 Std.
Panzerotti gustosi ai peperoni
1h 50 min