Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 400 g di farina tipo 0
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
Preparazione del calzone
- 300 g di mozzarella a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di pomodori senza semi e a pezzi (vedere consiglio)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 6 foglie di basilico, lavate ed asciugate
- 100 g di prosciutto cotto a listarelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3558 kJ / 851 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 43 g
Alternatieve recepten
Calzoni fritti napoletani
2h 30 min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min
Focaccia pugliese
1h 10 min
Focaccia di patate
2h 50min
Focaccia con patate e rosmarino
2 godz. 35 min
Calzoni vegetariani
1 Std. 50 Min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1 Std. 50 Min
Panzerotti romani
1h 10 min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 Std.
Panzerotti ricotta e salsiccia
2 Std.
Focaccia con salsiccia
1 Std. 50 Min
Panzerotti alla romana
55 min