Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 40 g di zucchero + q.b
- 50 g di latte
- 25 g di lievito di birra fresco
- 70 g di burro morbido, a pezzi
- 320 g di patate, lessate e schiacciate
- 250 g di farina tipo 00
- 250 g di farina manitoba
- 2 uova medie
- 1000 g olio di arachidi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Crema pasticcera
15min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Calzoni fritti napoletani
2h 30min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Chiacchiere
1 Std. 35 Min
Ciambelle graffe napoletane
2h 40 min
Cono graffa
1h
Castagnole
1h 20min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Profiteroles al limone
1h 45min
Pan di Spagna
1h
Castagnole ripiene
14h