Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 100 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco (metà cubetto)
- 5 g di zucchero
- 150 g di acqua + q.b.
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
Ripieno
- 50 g di pecorino stagionato, a pezzi (2-3 cm)
-
250
g di mozzarella intrecciata (treccia) a pezzi (3-4 cm)
of 250 g di scamorza a pezzi (3-4 cm) - 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di carne trita mista (vitello e maiale)
- 200 g di salsa di pomodoro
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato (optioneel)
Terminare la preparazione
- 1500 g di olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2975 kJ / 711 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 47 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3u. 20min
Panzerotti
5h
Panzerottini TM6
4h
Calzone
2 Std. 50 Min
Panzerotti alla romana
55min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Panzerotti romani
1 Std. 10 Min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1 Std. 50 Min
Pucce
7 Std.
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30 min
Focaccia barese
2h 55min
Pizza barese ai pomodorini
2h