Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 300 g di cioccolato al latte a pezzi
- 300 g di cioccolato bianco a pezzi
- 400 g di crema gianduia spalmabile (o alle nocciole)
- 250 g di nocciole tostate intere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3017 kJ / 721 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 58.9 g
- Vetten
- 51 g
- Vezels
- 4.5 g
Alternatieve recepten
Pastiera
15h
Struffoli
1h
Struffoli di Natale (TM6)
1h
Casatiello sugna e pepe
2h 30 min
Torta Babà napoletana
8 Std.
Roccocò
2 Std.
Cioccolatini alla nocciola
2h 20 min
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Taralli sugna e pepe
4 Std.
Colomba salata mortadella e pistacchi
1h
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Colomba salata al salame piccante e formaggi
3h