Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 120 g di strutto
- 250 g di acqua
-
15
g di lievito di birra fresco
of 1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato -
½
cucchiaino di zucchero
of ½ cucchiaino di malto di orzo - 500 g di farina + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 100 g di salame cacciatorino a fettine (1-2 mm)
- 100 g di speck a cubetti
- 100 g di prosciutto cotto a cubetti
- 200 g di Fontina a cubetti (1 cm)
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1791 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 48.8 g
- Vetten
- 17.1 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gattò di patate
1h 30 min
Pasta e patate con provola
1óra
Struffoli
1óra
Taralli sugna e pepe
4 godz.
Pastiera
15h
Panini napoletani con uova sode
2h 50min
Pizza di scarola
3h 30 min
Parigina
3h 30 min
Panini napoletani
5hod. 20min
Ziti spezzati con ragù genovese
3óra
Casatiello sugna e pepe
2óra 30p
Pizzette fritte
1 Std. 55 Min