Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 120 g di strutto
- 250 g di acqua
-
15
g di lievito di birra fresco
of 1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato -
½
cucchiaino di zucchero
of ½ cucchiaino di malto di orzo - 500 g di farina + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 100 g di salame cacciatorino a fettine (1-2 mm)
- 100 g di speck a cubetti
- 100 g di prosciutto cotto a cubetti
- 200 g di Fontina a cubetti (1 cm)
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1791 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 48.8 g
- Vetten
- 17.1 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gattò di patate
1h 30 min.
Pasta e patate con provola
1h
Fagotto napoletano
2h 15 min.
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Pizza di scarola
3 godz. 30 min
Brioche ai peperoni
2 Std. 45 Min
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min
Parigina
3 godz. 30 min
Pizzette fritte
1 godz. 55 min
Torta Babà napoletana
8 Std.