Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crocchette di patate
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 500 g di acqua
- 1000 g di patate senza buccia, a fette (1 cm)
- 250 g di pangrattato
- 1 uovo intero
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
Frittura
- olio per frittura q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2016 kJ / 482 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzoni fritti napoletani
2u. 30min
Pastella per fritti
1u.
Besciamella veloce
15min
Pangrattato
10min
Calzone
2u. 50min
Spiedini di polpette alle zucchine
1u.
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2u.
Polpette di melanzane
45min
Frittelle di zucca
1h 25min
Gattò di patate
1u. 30min
Crocchette filanti con verdure e formaggi
35 min
Crocchette di patate e speck
3h 20min