Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Torta
- 200 g di zucchero
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca) a pezzi (2 cm)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di sale
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 5 uova
- 200 g di farina tipo 00
- 100 g di fecola di patate
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Mousse alla crema gianduia
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di zucchero
- 1 cucchiaino di cacao in polvere
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 80 g di crema gianduia
Terminare la preparazione
- latte q.b.
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1857 kJ / 44 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 44.8 g
- Vetten
- 26.2 g
- Verzadigd vet
- 157.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merendina alla crema gianduia
1h 30min
Torta allo yogurt
40 min
Torta allo yogurt con cioccolato al latte
1h 10min
Ciambella al cioccolato e crema gianduia
1h
Torta crema e cioccolato
1 godz. 35 min
Torta al cioccolato
1h
Torta chocolat
1h
Torta margherita
50min
Torta cremosa al limone
2h 30min
Torta margherita leggera
2h 30min
Torta semplice al cioccolato
50min
Torta paradiso
1h 10min