Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Torta
- 200 g di zucchero
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca) a pezzi (2 cm)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di sale
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 5 uova
- 200 g di farina tipo 00
- 100 g di fecola di patate
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Mousse alla crema gianduia
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di zucchero
- 1 cucchiaino di cacao in polvere
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 80 g di crema gianduia
Terminare la preparazione
- latte q.b.
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1857 kJ / 44 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 44.8 g
- Vetten
- 26.2 g
- Verzadigd vet
- 157.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta della nonna
1 Std. 30 Min
Torta margherita
50 Min
Torta paradiso
1 Std. 10 Min
Torta semplice al cioccolato
50 Min
Torta noci e cioccolato
1 Std. 30 Min
Torta al cioccolato
1h
Torta allo yogurt
40min
Torta crema e cioccolato
1 Std. 35 Min
Torta veloce al cioccolato
20 Min
Torta chocolat
1h
Torta allo yogurt con cioccolato al latte
1 Std. 10 Min
Merendina alla crema gianduia
1 Std. 30 Min