Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base della cheesecake
- 300 g di biscotti al cioccolato
- 130 g di burro, a pezzi
Crema al cioccolato
- 500 g di formaggio fresco spalmabile
- 200 g di cioccolato fondente, a pezzi
- 200 g di latte
- 50 g di zucchero
- 10 g di fogli di gelatina, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati (circa 3 fogli)
Terminare la preparazione
- frutta secca mista sgusciata, tritata q.b.
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1701.6 kJ / 406.5 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 22.9 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake allo yogurt e fragole
5 godz. 40 min
Cheesecake vaniglia e cioccolato
7 Std. 35 Min
Salame di cioccolato al mascarpone
3u. 15min
Cheesecake ai lamponi
3h 20min
Cheesecake al cocco
4h 20min
Cheesecake cioccolato e nocciole
1 Std. 10 Min
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5h 30min
Cheesecake alle arachidi salate
3 Std. 30 Min
Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone
7h
Cheesecake al cacao e frutti di bosco
40min
Gravity cake con confetti colorati
3 Std.
Torta fredda alla crema gianduia
50min