Focaccia con patate e rosmarino

Focaccia con patate e rosmarino

4.5 172 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 35min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 30 - 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 300 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
    1 cucchiaino di lievito di birra disidratato
  • 1 cucchiaino zucchero
    1 cucchiaino di malto di orzo
  • 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 500 g di farina di forza (manitoba)
  • 10 g di sale + q.b.
  • 650 g di patate pelate e fette sottili (1-2 mm)
  • 1 - 2 rametti di rosmarino gli aghi lavati ed asciugati

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 19.3 g
Calorieën 2719 kJ / 650 kcal
Vetten 19.3 g
Vezels 5.4 g
Koolhydraten 106.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...