Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base della cheesecake
- 200 g di biscotti secchi
- 100 g di burro a pezzi
Crema
- 125 g di zucchero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di gelatina in fogli, precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
- 250 g di mascarpone
- 125 g di yogurt alla fragola
Gelatina alle fragole
- 500 g di fragole a fettine
- 30 g di zucchero
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 30 g di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1862 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 40.9 g
- Vetten
- 29.2 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse al pistacchio con crumble al cacao
2 Std.
Cheesecake cotta alle fragole
1h 30min
Cheesecake cioccolato e salsa ai kiwi
7h 50min
Cheesecake ai due cioccolati e fragole
10h 45min
Cheesecake pistacchio e caffè
7h 30min
Cream tart
4h
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5sa 30 dk
Cheesecake all'uva fragola
10h
Cheesecake ai lamponi
3h 20min
Cheesecake all'arancia
5u. 40min
Cheesecake al cioccolato
9 godz. 30 min
Crostata classica alla frutta mista
1 Std. 20 Min