Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (circa 8 g) - 400 g di farina di forza (manitoba)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 200 g di mozzarella a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di salame piccante, a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di pomodori datterino a metà senza semi
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3895 kJ / 931 kcal
- Eiwitten
- 47.4 g
- Koolhydraten
- 107.5 g
- Vetten
- 37.6 g
- Vezels
- 6.8 g
Alternatieve recepten
Pizza Margherita e basilico
2h 10min
Pizza New York style
3h 50min
Pizza quattro stagioni
1sa 30 dk
Pizza capricciosa
1h 35min
Pizza alla marinara
1h 35min
Pizza con salame piccante
2h
Pizza ai peperoni
1h 55min
Pizza ai quattro formaggi
1 Std. 40 Min
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4 Std. 30 Min
Pizza prosciutto e funghi
1h 45min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5h
Pizza alla romana
1 Std. 40 Min