Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 125 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 125 g di burro freddo a pezzi + q.b.
- 250 g di farina tipo 00
- 1 uovo (da 60 g)
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 4 tuorli
- 100 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- 10 mirtilli freschi
- 1 rametto di ribes rosso
- 3 fragole a fettine sottili
- 1 kiwi, sbucciato e a fette sottili
- 1 mandarino, sbucciato e a fette
- 10 more fresche
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 523 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 5.1 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Crostata classica alla frutta mista
1 Std. 20 Min
Pasta biscotto
1h
Torta mimosa
1h 5min
Cream tart
4 Std.
Cheesecake allo yogurt e fragole
5h 40min
Tronchetto al tiramisù
4 Std.
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2 Std. 30 Min
Bignè con crema al pistacchio
3 Std.
Bignè al cioccolato
3 Std.
Cupcake mimosa
1h
Tartellette alla frutta fresca
7h 5min