Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 125 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 125 g di burro freddo a pezzi + q.b.
- 250 g di farina tipo 00
- 1 uovo (da 60 g)
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 4 tuorli
- 100 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- 10 mirtilli freschi
- 1 rametto di ribes rosso
- 3 fragole a fettine sottili
- 1 kiwi, sbucciato e a fette sottili
- 1 mandarino, sbucciato e a fette
- 10 more fresche
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 523 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 5.1 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè con crema pasticcera
3h
Cream tart
4h
Tartellette alla frutta fresca
7h 5min
Baci di meringa ai mirtilli
3h 30 min
Millefoglie
5h
Piccola pasticceria natalizia
4h
Cupcake di Pasqua
1h
Éclaires al cioccolato
4 Std. 50 Min
Tortine al cioccolato
1 godz. 25 min
Tartellette alle fragole
1 godz. 20 min
Tartellette al cioccolato bianco e frutti di bosco
27 Std.
Gravity cake con confetti colorati
3h