Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna al cioccolato
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di burro morbido a pezzi
- 6 uova (da 60 g)
- 180 g di zucchero
- 180 g di farina tipo 00
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
Farcitura
- 1000 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 40 g di zucchero a velo
- 40 g zucchero a velo
Terminare la preparazione
-
60
g di Kirsch
of 60 g di Maraschino (liquore alle ciliegie) - 60 g di acqua
-
300
g di ciliegie sciroppate a metà + q.b. per guarnire
of 300 g di amarene sciroppate sciroppate a metà + q.b. per guarnire - scaglie di cioccolato q.b.
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 3309 kJ / 791 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 68.7 g
- Vetten
- 52.2 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Pan di Spagna
1 Std.
Torta Saint Honoré
5 Std. 50 Min
Torta cappuccino
2h
Diplomatica
3 Std. 30 Min
Torta al cioccolato con profiteroles
21h
Torta appassionata alle amarene
1 Std. 30 Min
Torta Nua
2h
Torta mimosa
1 godz. 5 min
Torta a strati mascarpone e lamponi
5h
Torta ricotta e pere
7h 30 min
Millefoglie
5h