Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna al cioccolato
- 200 g di burro morbido a pezzi
- 180 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 6 uova (da 60 g)
- 180 g di zucchero
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
Farcitura
- 1000 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 80 g di zucchero a velo
Terminare la preparazione
-
60
g di Kirsch
of 60 g di Maraschino (liquore alle ciliegie) - 60 g di acqua
-
ciliegie sciroppate q.b.
of amarene sciroppate q.b. - scaglie di cioccolato q.b.
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 3309 kJ / 791 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 68.7 g
- Vetten
- 52.2 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan di Spagna
1u.
Torta ai frutti esotici
8h 10min
Cupcake alle mele con frosting alla ricotta e cannella
55min
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2sa 35 dk
Torta multistrato alle fragole con croccante a nido d'ape
1u. 20min
Torta a strati mascarpone e lamponi
5h
Cupcake al cioccolato con ganache alle fragole
3 Std. 25 Min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5h
Glassa al cioccolato
20min
Rainbow cake (Torta Arcobaleno)
4h 30min
Torta Bimby® ai mirtilli
1h 15min