Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Torta
- 6 uova
- 1 bustina di cremor tartaro (8 g)
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 300 g di farina tipo 00
- 300 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 120 g di olio di semi di girasole
- 200 g di acqua
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Farcitura
- 250 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
- 250 g di frutti di bosco misti freschi
- 90 g di zucchero
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 6782 kJ / 1621 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 45.5 g
- Vetten
- 157.6 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chiffon cake alla vaniglia
1h 30min
Chiffon cake alla zucca
2 Std. 30 Min
Chiffon cake alle nocciole con glassa al cioccolato al latte
1h 30min
Chiffon cake al limone
1h 30min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5 Std.
Chiffon cake cappuccino
1 Std. 10 Min
Chiffon cake al cioccolato
1 Std. 10 Min
Chiffon cake bicolore
1h 30min
Chiffon cake al cioccolato bianco e pistacchi
1h 30min
Chiffon cake
4 Std.
Chiffon cake al té verde matcha
1 Std. 10 Min
Chiffon cake alle fragole
1h 30min