Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di zucchero
- 150 g di vino rosso passito (vedere consigli)
- 125 g di olio di oliva
- 15 g di lievito in polvere per dolci
- 1 ½ cucchiaino di semi di anice
- 1 pizzico di sale
- zucchero di canna q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 402 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 3.2 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 menit
Cantucci
1h 50min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 Std.
Panpepato
25h 40min
Pizza di pasqua dolce
3sa
Castagnole
1j 20 menit
Maritozzo romano
11 godz.
Ciaramicola
1j
Ciambellone alla frutta secca
55 Min
Tozzetti
1j 30 menit
Crescia al formaggio
3h 10min
Ciambelline al vino rosso
1j