Apparaten en accessoires
Dolcetti siciliani di mandorle
Voorbereiding. 30min
Totaal 45min
30 pezzi
Ingrediënten
-
330 g di mandorle pelate
-
330 g zucchero
-
80 g di albumi (3 albumi circa)
-
1 bustina di vaniglia in polvere
-
20 g zucchero a velo
-
30 mandorle pelate per la decorazione
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 30 pezzi
Eiwitten
11.1 g
Calorieën
1908 kJ /
453 kcal
Vetten
25.2 g
Vezels
5.8 g
Koolhydraten
48.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dolci regali
5 recepten
Italië
Italië
Giro d'Italia
85 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Presnitz
2 Std.
Pasta di mandorle
1 Std. 30 Min
Biscotti mandorle e arancia
2 Std. 20 Min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7 Std.
Taralli al limoncello
45 Min
Tartufi al cioccolato e crema al Whisky
1 Std. 10 Min
Tetù
1 Std. 50 Min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1 Std. 5 Min
Rame di Napoli
3 Std.
Biscottini alle mandorle
35 Min
Paste di mandorla al pistacchio
3 Std. 30 Min
Brioche col tuppo
3 Std. 30 Min