Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 200 g di farina per torte
- 30 g di zucchero
- 40 g di strutto
- 80 g di Marsala secco
- 1 pizzico di sale
- 300 - 400 g di olio per frittura
Ripieno
- 150 g di zucchero
- 3 - 4 pezzi di scorza d'arancia
- 500 g di ricotta
- 100 g di gocce di cioccolato fondente
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 980 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 5.18 g
- Koolhydraten
- 25.28 g
- Vetten
- 12.5 g
- Vezels
- 1.26 g
Alternatieve recepten
Pasta di mandorle
1h 30min
Piccoli coni siciliani
1 Std. 45 Min
Zucchero a velo
5 min
Cannolo scomposto
3h
Iris siciliani
4h 10min
Ravioli di ricotta
1h 35 min
Cannolo siciliano scomposto
30 min
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Sfinci siciliane
2 godz. 30 min
Bignè con crema pasticcera
3h
Panelle
1 godz. 25 min